Založ si blog

Gorila po 568krat

Fakt tomu nerozumiem. Spis gorila je strasna vec, je to škandal, chrapunstvo a nechutne veci, ktore by mali byt uzatvorene dlllllhou basou nie jedneho aktera!!! Ale comu pri Gorile fakt nerozumiem je , ze preco sa cela krajina tvari, akoby to bolo prekvapenie? To skutocne NIKTO netusil, ze toto sa tu deje??? Co su vsetci z Marsu? Nikto v tejto krajine nepodnika, nema obycajny seriozny zaujem o statne zakazky, nema dost penazi na privatizaciu do ktorej by siel len s vyhodnou cenovou ponukou???

Kde boli vsetci ti Slovacikovia, co kricia, ake je to hrozne, doteraz? Preco sa v kazdej krcme, v kazdych spravach hovori zrazu len o Gorile a doteraz sa hovorilo o nehodach na Spisi? Co robili novinari doteraz? Ved je to hlupe. Nemozem si pomoct, ale zas mam pocit, ze sa tu niekto opat zazracne prave pred volbami snazi urobit z nas vsetkych babky a hracky aby si natrel vrecka na najblizsie roky ( ak mu to pravda Sulik nepobabre:)).

Už ked si pan Malcharek otvoril prvy obchod, kazdy, kto isiel okolo vedel, ze to nema z poslaneckeho platu. Vsetci vieme, ze dostat statnu zakazku bezny akokolvek vyhodny smrtelnik nema sancu.

Tak na co sa to tu hrame!

 

Vzdy som obdivovala krajiny, kde vlada ohlasi, ze predlzi vek do dochodku o 2 roky a su z toho mesiac nepokoje v celej krajine. Naco je dobre vytahovat spis Gorila? Naco je to hlavne dobre teraz? Bolo by to super pred tymi 5 ci 7 rokmi, ked to bolo aktualne, teraz mi to pride len ako dalsi predvolebny gulas. Na Slovensku nikto do ulic nepojde, aj keby si politici uzakonili pravo srat ludom priamo na hlavu. naco je nam Gorila? Ved nam normalne povedzte, novinari, ze koho mame zaskrtnut na volbach a dalej sa venujte nehodam a pocasiu.

UFO nad Draždiakom

25.07.2011

V hnuse sychravých novembrových dní, ktoré ale fakt v júli nemajú čo hľadať, už ani netuším ako vyzerá betálne nádherný letný večer, keď sa vraciam unavená Slnkom s horúcou rozohriatou pokožkou a so zaprášenými prstami na nohách od nekonečného prehŕňania kamienkov štrku na pláži. O to viac tepla sála na mňa z fotografie zachytenej počas tých pár málo [...]

Wéckový loyalty program

19.05.2011

Minulú sobotu som, podobne ako horda iných Bratislavčanov a bratislavských prišel- cov, brúzdala bratislavské ulice s cieľom urobiť si pekný rodinný program a obcho- diť nejaké tie múzeá. Po vcelku peknom a príjemnom dni, sme sa celá partia mám rozhodli „zavďačiť“ našim puberťákom večerou v nemenovanom fast foode americké- ho charakteru na Hviezdoslavovom [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko vraj dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.

dorah

Každý deň ma veľa vecí rozčúli, pobaví, poteší...škoda by bola najmä o tie milé sa nepodeliť a na tie zlé neupozorniť:-)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 6363x
Priemerná čítanosť článkov: 2121x

Autor blogu

Kategórie